Friday 5 June 2009

Cream tea och pampering

Idag är jag helt ledig, gud så skönt! Mina veckor är alltid så fullproppade så därför är det skönt att få sovmorgon och göra precis vad man vill. Så vad har jag gjort idag? Jo, tagit hand om mig själv och njutit. Först promenerade jag med Angelika ner till Stoke Newington Church Street för att lämna in min cykel på Two wheels good. Det är min närmaste cykelspecialist, de är både bättre, trevligare och billigare än t.ex Cycle Surgery (RÅN!) eller Evans. Dessutom är jag mycket för att stödja sitt lokala community och småbutiker.

Väl i Stoke Newington gick jag och Angelika till Stoke Newington Tea Rooms och tog oss varsin Cream Tea. Detta är alltså scones med clotted cream, marmelad och te´. Supergott! På helgerna har de Afternoon tea då man får hela paketet, det vill säga scones, smörgåsar och tre sorters kakor....ljuvligt.





Stoke Newington är verkligen supermysigt. Det ligger endast 15 minuters promenad från där jag bor och det är precis som en liten engelsk by. Jag är så otroligt nöjd med vår location där vi bor i London, dessa 'byar' har sådan känsla av community och massor av karaktär. Jag vet inte var man hittar liknande områden varken i södra eller västra London - that is why I LOOOVE norra och nordöstra. Ganska bohemiskt men supermysigt.
Jag och Angelika gick även och kollade på hus och lägenheter i Stoke Newington. Det verkar vara en aningen billigare än där vi bor nu, antagligen för att Newington Green ligger närmare Angel och tunnelbanan. Dock skulle det ju inte spela någon roll för mig eftersom jag cyklar.

Nej, nu måste jag gå och hämta upp Angelika på Shine on the Green, vår nyöppnade beautysalon. Jag var där och fick mig en manikyr, Angelika tog en pedikyr ocg vill ha sina flip flops för att gå hem i så att hon inte förstör lacken.

Laters...

2 comments:

Anonymous said...

det ar manga som sager att Stokey ar fint, jag ar lite sugen sjalv men tydligen kopte Callebollen en acklig kebab dar en gang sa han vagrar... tjurgubbe!!!
hoppas cykeln blir "frisk" fort!

SW said...

Miss Romarker, Stokey är supermysigt! Du får komma på besök en dag :)
Stackars Calle som råkade ut för äckliga kebaber...det måste varit traumatiskt. Kram!