Wednesday 17 June 2009

Ems in - La La Land

Stina tipsade för ett tag sedan om en ny London-blogg som hon hittat, nämligen Ems in - La La Land. Jag har börjat läsa och tycker att Ems verkar vara väldigt lik mig i det sättet hon skriver om sig själv och sina tankar. Ruskigt likt när man läser inlägg som låter som de har blivit tagna ur min egen hjärna!

3 comments:

ems said...

Sotaste Sofia!

Hoppas du kanner dig lite battre med magsjukan, drick massa vatten och at knackebrod, det brukar hjalpa mig.

Vad glad jag blir over vad du skriver. Det kanns sa fint. Vad ar det nu man sager - the feeling is mutual, det ar sa ofta som jag kanner igen mig i vad du skriver ocksa. Precis som du sade, som om det var mina tankar och kanslor ibland. Harligt det ar nar man hittar nagon sadar ovantat, aven fast det ar lite spookie da och da :-)

Det hade varit kul att traffas upp nagongang :-) Ska du in till Hyde Park pa lordag pa midsommarfirande forresten? Om du blir frisk sa att saga?

Kramar
Ems

ps. jag vet, kommentar funktionen har varit konstig idag pa min blogg, grrrr. Far hoppas den blir battre snart. ds.

Sara D said...

Jag tänkte precis skriva något som Ems svara till dig Sofia Du skriver så vackert att jag tappar andan. Att vi människor är så lika och ändå inte. Dina ord, tankar, betraktelser och som du uttrycker dig som individ är magiskt. Jag tänker och känner och lever precis som dig och Ems. Så lika men självklart mycket som är olika ändå, som hur vi hanterar livet vi har. Du hittade Ems blogg som du blogga om. Hon och du blir mina favoriter att läsa så fort jag har datorn. Ni två får ut mina tankar, svart på vitt. Jag får inte ut men jag tänker de.

Faktiskt! Stort Tack för ntresset ni ger till att bidra eller hjälpa. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva. Det går inte att beskriva.

Magiskt! Vackert!

Tack tjejer!

Ps! Sofia, jag vill verkligen maila dig, men mitt liv, min hjärna är upp och ner vänt nu. Som du kanske märker när jag skriver. Tack ändå!

Må bäst! och Krya på dig vännen!

SW said...

Ems: Jag träffas gärna! Vi kan ju maila om det.Jag ska inte till Hyde Park på lördag, ska du?

Sara D: Wow Sara vilka fina ord och tankar, du gjorde verkligen min dag när jag läste det du skrivit. Stor kram på dig!