Sunday 5 July 2009

Grumpy bitch

Jag har fortfarande inte riktigt lyckats sluta hysa agg mot män går tydligen runt och ser jäkligt sur ur och kastar onda blickar. Är jag den enda singeltjejen som har tröttnat ordentligt på killar som försöker ragga?

Var på Koko i Camden i kväll och såg kända elektroninska musiker, bland andra Plaid som jag tyckte var jättebra. Resten var lite tröttsamt. Nu ska jag sova och sluta vara en sådan grumpy bitch!

4 comments:

Stina i London said...

Nu ar ju inte jag singel, men jag kanner lika ibland aven fast det kanske inte ar av samma skal.

Jag blir skitless pa alla som forsoker ragga och det har inte att gora med att jag har pojkvan. Utan snarare att de tar sig friheten att inkrakta pa mitt omrade och anta att det ska uppskattas av mig eller ge dom nagot.

Igar nar vi traffades sa var du i alla fall sot och trevlig som vanligt och det var superkul att ses :)

Fröken Förvirrad said...

..."no we're not ok because you're talking to us" hahahahaha ;)

Du är faktiskt ändå ganska söt när du är arg

Fast jag tror nog att alla tjejer som råkat ut för respektlösa män är ganska trötta på det. (Och det vill nog säga ungefär alla tjejer)

Tiina said...

Jag förstår att du är arg och så med tanke på allt som hänt dig när det gäller män och allt vad de hittar på. Det som på ett sätt är synd är ju att folk inte vet om det så de förstår inte varför du tycker som du gör och beter dig därefter just nu.

Alla går igenom olika faser i livet och det här är kanske din hata-män-fas just med tanke på tidigare erfarenheter!

Och att folk ska hålla på och ragga är bara jobbigt, det är inte kärlek skulle jag vilja påstå som vissa menar, det är bara lust. Olustigt är vad det är, haha :P

SW said...

Stina: Precis, och bara för att jag är ute på en nattklubb så betyder inte det att jag vill småprata med främlingar? Jag har inget intresse av kallprat, it is SO boring, och definitivt inte med dreggliga män som säger samma sak hela tiden...?

Hopps vi syns snart igen, det var jättekul igår. Kram!

Fröken Förvirrad: Anna, hahhahaha, jag kommer ihåg det, på trappan på columbia road eller hur? Hm, japp, jag har börjat få den attityden igen. Lite nyktrare dock. Haha. SAKNAR DIG! När ska vi ses?

Tiina: Haha, ja, dem ger mig säkert smeknamnet 'grumpy psychobitch'....:)