Tuesday 26 May 2009

Over to you my lovely readers!

Jag får alltid så gulliga kommentarer och mail från mina gulliga läsare, och fler och fler verkar ha hittat hit och det är verkligen jättekul! Nu har jag en fråga till er, vad vill ni läsa om här inne? Är det något ni önskar mer av, är det något ni undrar över?



Sofia xxx

3 comments:

Stina i London said...

Jag alskar din blogg som den ar! Den ar sa naturlig och harlig sa man blir helt fast. Jag ar helt klart valdigt fortjust i alla sjalvanalyser du skriver om, for det vacker alltid en massa tankar hos mig.

Stor kraaaaaaaam och tack for en helt underbar blogg!

Malena said...

Hej!
Tack för en rolig och bra blogg. Jag är fd londonbo o har bott i Stoke newington och Homerton, och jag har grym hemlängtan till Hackney...;-)
Men jobb och pojkvän håller mig kvar i Sverige...
Så, gärna fler foton från östra london, jag älskar Hackney, det är mitt andra hem..Annars e din blogg verkligen bra,rolig och intressant.Du sprider positiv energi och verkar vara en så gullig tjej.
Kramar Malena

Tiina said...

Jag tycker att din blogg är bra för att jag känner igen mig i en del av det du skriver :) Det är intressant att läsa om hur du har blivit av med dina beroenden, man blir själv glad av att se hur glad och positiv du oftast är och hur mycket man kan göra/ändra på bara man själv bestämmer sig för det! Det får en verkligen att fundera.

Du verkar helt enkelt vara en cool, snäll och framförallt stark person som inte bara vill hjälpa dig själv utan även andra! Fortsätt så tycker jag :) Kram!