Sunday 5 April 2009

A day of cycling with my ladies

Jag lyckades lura ut Angelika och Ida på en cykeltur idag. Tanken var att vi skulle cykla ner till Themsen men vi kom inte så långt, utan det blev en lugn tur längs Regents Canal. Vi stannade för en fika i Victoria Park Village, chokladkaka och cappuccino, cyklade genom Victoria Park längs med kanalen igen och stannade för öl och coca-cola på puben Cat and Mutten vid London Fields.
En superhärlig dag med mina älskade flatmates...








5 comments:

Anonymous said...

wow, det later som en fantastisk dag! jag har precis borjat london-cykla - jattekul, men laskigt!

SW said...

Oh my god, really? Hurra! Vad för slags cykel har du? Du bor väl inte allt för långt bort från Lee Valley? Finns jättefina cykelvägar där ute som går upp till Epping Forest...säg till om du vill haka på någon gång:)

ingrid said...

Ja det är hartwig care jag jobbar för, och ständigt kaos är bara förnamnet. Oorganiserat som tusan, men jag gillar det. Undrar om vi jobbade med samma personer?
Bra blogg för övrigt!

Anonymous said...

jag blir lite sugen pa att skaffa en cykel nar jag ser dina bilder... Jag tror tyvarr inte att jag kan ha cykel i London, jag kommer nog bli overkord forsta gangen jag ar ute... Lite for laskigt for min del men det ser harligt ut!


xx Linda

SW said...

Ingrid, ja, att de inte har lärt sig ännu hur man organiserar ett företag. Knasigt, men kul att du trivs bra.

Linda, äh du skulle inte bli överkörd! Det är inte så läskigt som alla tror, dessutom finns det väldigt bra 'cycling routes' i hela London, även West End där det inte är så mycket tung trafik.