Sunday 12 April 2009

Out on the boogie


Kvällen började med fantastisk Burlesque och tre rätters på Volupte Lounge, sedan blev det en cocktail på Hoxton Hotel, vidare till Hoxton Bar and Grill för lite boogie och sedan gjorde jag och EJ så att dansgolvet fick lite liv i sig på Bar, Music and Hall.
Har haft en otroligt rolig kväll. Nu måste jag sova, ska upp och cykla i morgon kl 9.

Natti natti x

3 comments:

Umma said...

Men jesus, jag skäms över att vara en modebloggskommentator men MÅSTE: Vilka makalösa klänningar hela bunten kvinnor har! Är du någon av dom månne?

Jag valde att stå över dejten. Det här är en man som jag träffat tidigare. Som jag innerst inne VET att jag inte vill något med. Inte ens på ett flyktigt stadie. Och att riskera något jag byggt upp inom mig vill jag inte... Så jag avböjde det hela. Avstyrde kanske är rätt ord. Jag har dejtat killar. Kysst, hånglat, sexat och hela den biten under min sjukdomstid men det känns alltid lika fel. Men en dag hittar jag nog ett guldkorn, för dom finns där, right?!

Anonymous said...

oj kul, jag har velat ga till Volupte jattelange, har inte blivit av; har du nagra bra tips - ar det sa bra som folk sager eller det bara hyp? glad pask!

SW said...

Umma, haha, javisst sörru - jag är den mörkblonda med svart/guld klänning med knappar. Vi tycker om att klä upp oss förstår du! :)

missromarker, Volupte är helt fantastiskt, kan verkligen rekommendera det. Glad påsk!